#FilmYorumu - Not Cool

05:13 Unknown 0 Comments

 Tekrardan merhaba arkadaşlar, bu yazımda size genç-komedi türündeki bir filmi yorumlayacağım. Filmin adı Not Cool.

 Bu film Türkiye'de sinemalarda yayınlanmadı. Nedenini açıkçası bende bilmiyorum. Her neyse, filmin oyuncuları: Shane Dawson, Cherami Leigh, Drew Monson ve Michelle Veintimilla. Kadroda pek tanıdık isimler yok.

 Shane Dawson'u şahsen ben çok seviyorum. Kendisi ABD'li bir Youtuber. Kendisine ait bir YouTube kanalı var ve orada hazırladığı komik videoları yayınlıyor. Yani kendi hazırladığı komik skeçler. Bunun haricinde birde müzik videolarını ve günlük videolarını da paylaşıyor. Baya küfürlü ama komik videoları var. Ama son zamanlarda kendisini pek takip etmiyorum. Çünkü artık pek komik videolar yapmıyor ve daha çok +18 kısıma girmeye başladı.

 Film, eskiden aynı liseden okuyan iki gencin Şükran Gününde yaşadıklarını anlatıyor. Eğer bana ''Film güzel miydi?'' diye sorarsanız, bazı sahneler komikti evet ama genel olarak bir konu ele alınmak istenmiş fakat alınamamış.

 Filmde Shane Dawson, lise döneminde çok popüler ve cool (havalı) olan fakat lise bitince havası sönen bir genci canlandırıyor. Cherami Leigh ise lise döneminde Shane'in aksine çok ezik ve lakabı ''Sürtük Tori'' olan bir karakteri canlandırıyor. Üniversite başlamadan önceki Şükran Günü Tori ile Scott birbiriyle karşılaşıyor ve böylece film devam ediyor.



0 yorum:

#FilmYorumu - Plastic

11:37 Unknown 0 Comments

 Merhabalar, bugün sizlere güzel bir filmden bahsedeceğim. İsmi Plastic. Filmin türü ise, Aksiyon-Komedi-Suç. Daha çok suç üzerine olan bu film, dört arkadaşın başkalarının kredi kartını kopyalayıp, isimleri üzerine alışveriş yapıp para kazanmalarıyla başlıyor.

 Daha sonra, bu dört arkadaştan ikisi yaşlı bir adamı dolandırıyorlar ve başkasına ait bir şey alıyorlar. Bu şeyin sahibi tehlikeli bir adam olduğunu söylüyor. Mafya babası kıvamında olan bu adam, bu dört arkadaşı öldürmek ile tehdit ediyor ve onlardan iki hafta içinde iki milyon dolar toplamalarını istiyor. Bu dört arkadaş da böylelikle, iki hafta içinde iki milyon doları toplamaya başlıyorlar.



0 yorum:

#ŞarkıcıÖnerisi - Amy Winehouse

03:39 Unknown 2 Comments

 Bu postum da, sizlere çok ama çok önemli bir kadın şarkıcıdan bahsedeceğim. Muhteşem, güçlü sesi ve şarkılarıyla insanları büyülemeye başarmış bir şarkıcıydı Amy Winehouse. Şarkıları onu anlatıyordu, bir de çok güçlü olan aşkını...


 Amy Winehouse, 1983 doğumlu bir İngiliz şarkıcıdır. 11 yaşında şarkı sözü yazmaya başlamıştır ve bu zamana kadar muhteşem şarkılar ortaya çıkarmıştır.

Amy Winehouse

2 yorum:

#FilmYorumu - Anestezi (Awake)

11:39 Unknown 6 Comments

 Blogumuzun ilk film yorumu '' Anestezi '' hakkında olacak. Baş rollerini Jessica Alba, Hayden Christensen, Terrence Howart ve Lena Olin'in paylaştığı Dram-Gerilim-Gizem konulu film izleyenleri bir hayli şaşırtacak türden. Bunun garantisini verebilirim.



6 yorum: