2016-2017 Tarihlerinde Çıkacak Süper Kahraman Filmleri

11:39 Unknown 1 Comments

2015 itibariyle çizgiromanlara olan ilginin artmasıyla süperkahraman filmleri daha da arttı. Özellikle 2018'a kadar olan zaman diliminde oldukça süperkahraman filmi çıkacak, ama ben şimdilik size 2016-2017 arasında çıkacak filmleri söyleyeceğim. Kim bilir daha ne kadar çok değişiklik yapılacak. :)



Suicide Squad


 
 Dünyanın en tehlikeli takımını toplamak için, hapisteki Süper Güçlü Kötü Adamları biraraya getir, devletin emri ile onları en güçlü silahlarla donat ve gizemli bir suç örgütünü yenmeleri için onları göreve gönder. Ancak, bu İntihar Timi, aslında başarılı olmaları için değil de, tescilli suçları nedeniyle, eninde sonunda kaybedekleri aşikar bir göreve çıktıklarını fark ettiklerinde ne yapacaklardır? Yayın tarihi: 12 Ağustos 2016.


*Çok eğlenceli olacağa benziyor!

Doctor Strange



 Marvel aleminin sevilen süper karakterlerinden biri olan Doctor Strange'in öyküsünü perdeye taşıyacak olan film, kariyeri oldukça parlak ama çok kibirli bir bir cerrah olan Stephen Strange'in hayat öyküsünü ve bir süper kahraman olarak yaşadığı ilginç dönüşümü beyazperdeye aktaracak. Filmde Doktor Strange'i İngiliz oyuncu Benedict Cumberbatch canlandırırken filmin yönetmen koltuğuna ağırlıklı olarak korku-gerilim projelerinin aranan ismi haline gelen Scott Derrickson üstleniyor. Vizyon Tarihi: 4 Kasım 2016

The Sinister Six



Marvel evreninin köşe taşlarından olan Spider-Man karakterinin The Sinister Six serisinden beyazperdeye uyarlanan filmin yapımcılığını Avi Arad ve Matthew Tolmach üstlenir. The Sinister Six, İnanılmaz Örümcek Adam 2 filminden bir bölüm alınarak oluşturulmuştur. Filmin kadrosuna ilk Dane DeHaan katılmıştır. (Dane'i ne kadar sevdiğimi herkes bilir. Keşke Andrew'de olsaydı.) Vizyon tarihi belli olmamakla birlikte 11 Kasım 2016 olarak konuşuluyor. 
Henüz gerçek bir fragmana sahip değil.

Wolverine 3



Hugh Jackman'ı son kez Wolverine olarak göreceğimiz film 2017'de vizyonda olacak. Şu anlık isminin belli olmadığı gibi fragman da bulunmuyor. Vizyon tarihi 3 Mart 2017 olarak gösteriliyor.

Galaksinin Koruyucuları 2



James Gunn'ın yönetmenliğini yaptığı ve başrollerinde Chris Pratt, Vin Diesel ve Bradley Cooper gibi yıldız isimlerin yer aldığı 2014 yapımı Guardians of the Galaxy'nin devam filmi niteliğinde olan yapıt, bir kez daha Marvel'ın yapımcılığında izleyiciyle buluşacak. Oyuncu kadrosu ve teknik ekibi henüz açıklanmayan filmin yapımı 2018 yılında tamamlanacak.
Vizyon tarihi henüz belli değil ve gerçek bir fragmana sahip değil.

Wonder Woman



Proje aşamasındaki bu yapım "Wonder Woman", adını taşıyan sevimli bir süper-kahramanın maceralarını beyazperde'ye aktaracak. Kendisine doğru gelen her türlü kurşun saldırısını savuşturabilen, alımlı, çekici bir çizgi roman şahsiyeti olan Wonder Women, bir DC Comics tiplemesidir. Wonder Woman, aynı zamanda Yarasa Adam'ın da belli belirsiz flörtü olarak ün kazanmıştır. Vizyon tarihi: 2 Haziran 2017
Bir fragmana sahip değil.

Thor 3: Ragnarok



Thor serisinin 2017 yılında izleyiciyle buluşacak olan üçüncü filminde, yaklaşmakta olan Norse kıyametine tanık olacağız. Thor, Asgard'ın Ragnarok karşısında kaderine terk edilmesi nedeniyle savaşmak zorunda kalacak ve kendini tanrılar arasındaki savaşın ortasında bulacak.
Craig Kyle ve Christopher Yost ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı filmin başrollerinde bir kez daha Chris Hemsworth ve Tom Hiddleston bulunuyor. Vizyon tarihi: 28 Temmuz 2017.

Fantastik Dörtlü 2



Yeniden el atılan "Fantastic Four" serisinin ikinci halkasında yönetmenliği Josh Trank üstlenirken, senaryoda Simon Kinberg'in parmağı var. Oyuncu kadrosunda ise yine Michael B. Jordan, Miles Teller, Kate Mara ve Jamie Bell'i izleyeceğiz. Yönetmeni belirsiz olduğu gibi vizyon tarihi de belirsiz. 

Justice Leagure: Part 1 



DC öykü evrenini kapsamlı bir biçimde perdeye yansıtma projesinin en önemli ayaklarından biri olan Justice League, çizgi serideki en önemli kahramanları bir araya getiriyor. Film; dünyanın en güçlü süper kahramanları, Justice League adı altında bir araya gelerek, gezegenimize karşı tehdit oluşturabilecek tehlikelere karşı güçlerini birleştiriyor. Batman, Superman, Wonder Woman, Flash ve Aquaman gibi DC evreninin süper "yıldızlarını" bir araya getren filmin yönetmen koltuğundaysa, çizgi uyarlamalar konusunda uzman kabul edebileceğimiz Zack Snyder oturuyor. Vizyon tarihi: 17 Kasım 2017.

1 yorum:

  1. Yazıdan da anladığım qədəri ilə gələn il bütün ili kinoteatrlarda/sinemalarda keçirəcəm. :D

    YanıtlaSil