Gelecek Yıllarda Yapılacak Korku Filmleri

05:26 Unknown 0 Comments

 Bu aralar bu tür listeler yapıyorum, çünkü diğer türlü film yorumlarım pek dikkate alınmıyor. Ama aklımda birkaç plan var, zaman geçtikçe durmadan post atmayı düşünüyorum. Neyse, siz korku severleri daha fazla bekletmeyeyim de sizde sevdiceklerinize kavuşun. :)

Derisurat

Kült korku figürü Leatherface'in gençliğini perdeye aktaracak olan film, efsane korku figürünün, akıl hastanesinden kaçtıktan sonra; yaşanan gerilim dolu kovalamacayı anlatmayı hedefliyor. Film Teksas Katliam'nın bağımsız bir versiyonu. Vizyon tarihi: 2016.


Rings

Yönetmenliğini F. Javier Gutiérrez'in üstlendiği ve senaryosunu Akiva Goldsman'ın kaleme aldığı Rings'in başrollerinde Matilda Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki, Aimee Teegarden yer alıyor. Başarılı korku filmi Halka'nın devam filmi olacak Rings'te yine lanetli bir video kasedin insanlara musallat olmasını izleyeceğiz. Vizyon tarihi: 11 Kasım 2016.


Arınma Gecesi: Seçim Yılı


Yeni bölümde seçimlerde başşı çeken bir senatörün hikayesini izliyoruz. Arınma Gecesi'nin kaldırılması için kampanya yürüten senatör henüz amacına ulaşamadan Arınma Gecesi gelip çatıyor. 24 saatlik özgürlüklerine veda etmek istemeyen suçlular da bu kez senatörü hedef alıyor. Vizyon tarihi: 1 Temmuz 2016. 




13. Cuma

Seri katil Jason Vorhees'in tüyler ürpertici cinayetlerinin anlatıldığı yeni bir serinin ilk filmi. Vizyon tarihi: 13 Ocak 2017.



Elm Sokağı Kabusu

2010 yılındaki hayal kırıklığının ardından New Line ve Warner Bros yeni film için kolları sıvadı. Freddy rolü için düşünülen Robert Englund bir süre önce maalesef seriye dönmeyeceğini açıklamıştı. Şimdilik filmin senaryosunu David Leslie Johnson'ın yazacağı biliniyor.


Yaratık: Covenant

Koloni gemisi Covenant’ın mürettebatı galaksinin oldukça uzak bir köşesinde, keşfedilmemiş cennet olarak varsaydıkları bölgenin aslında karanlık ve çok tehlikeli bir yer olduğunu anlarlar. Gezegendeki yegane canlı lanetli Prometheus'un keşfinden sonra hayatta kalan 'sentetik' David’dir... Efsane biilimkurgu/macera yönetmeni Ridley Scott, Alien’da kendi yarattığı evrene, Prometheus ile başlayan yeni üçlemesinin ikinci filmi olan Alien: Covenant filminde geri dönüyor. Filmde yine Michael Fassbender'ı başrolde seyrederken, Katherine Waterston, Demian Bichir ve Billy Crudup gibi isimler eşlik ediyor. Vizyon tarihi: 6 Ekim 2017.


Mumya

Mumya serisinin devam filmi olarak geri dönen ve başrolünde Tom Cruise olan film 2017'de vizyona girmeye hazırlanıyor. Konusu ise şu anlık tam olarak belli değil.





0 yorum: