Sonu İle Sizi Etkisi Altında Bırakan Filmler #1

10:44 Unknown 3 Comments

Eminim hepimiz sürprizli sonları ya da film bitse bile üstünde düşünmeyi devam etmeyi ve aynı sahneyi tekrar tekrar oynatmayı seviyoruz. Bizde bu yüzden sizleri yormadan bu filmleri bir araya getirerek bir seri oluşturalım ve sizlere sunalım dedik. Unutmayın, aşağıya yazdığımız her filmi izledik ve buna göre sizin beğeninize sunduk. Hadi öyleyse başlayalım!


Kayıp Kız



Amerika'nın Missouri eyaletlerinden birinde sıcak bir yaz sabahı, Nick ve Amy evliliklerinin beşinci yıl dönümünü kutlamaya hazırlanmaktadırlar. Fakat o gün Amy aniden ortadan kaybolur. Geri dönmeyince, polisin gözünde kocası Nick tüm şüpheleri üzerine çeker. Nick'in kafası karışmıştır zira Amy'ye ne olduğuna dair hiçbir fikri yoktur ama bir anda Amy'nin ailesinin hazırladığı bir yardım operasyonu içerisinde piyon olarak bulur! Nick masum olduğu konusunda ısrar etse de üstündeki şüpheleri tamamen yok edemez. Amy'nin hayatta olup olmadığı ise büyük bir muammadır... Bir kitaptan uyarlanan bu film sonuyla sizi oldukça şaşırtacak!


Sihirbazlar Çetesi



Sihirbazlar Çetesi, Atlas isimli son derece karizmatik ve etkileyici bir illüzyonistin liderliğini yaptığı, dünyanın en iyi sihirbazlarından oluşan 'Four Horsemen' ekibinin başından geçenleri konu alıyor. Ekip üstün sihir marifetlerini sadece sahne gösterileri için değil, soygun yaptıkları bankaların sistemlerine erişmek ve izleyicilerini soymak için kullanıyorlar. Bu adamlar izleyicileri önce başka bir kıtadaki bankayı soyarak, daha sonra beyaz yakalı bir suçlunun bankadaki milyon dolarlarını izleyicilerin banka hesaplarına aktararak şaşırtıyorlar. Bunun üzerine onları durdurmaya kararlı olan özel FBI ajanı Dylan bu çetenin beşine düşüyor. Film sihirbazlara ve onların numaralarına hayran olanlar için ayrı bir keyif veriyor. Mutlaka izlemelisiniz!


Prestij



19.yy sonlarında Londra’da Robert Angier, sevgili eşi Julia McCullough ve Alfred Borden hem arkadaştırlar hem de bir sihirbazın asistanlarıdırlar. Bir gösteri esnasında Julia ölünce Robert, onun ölümünden Alfred’i suçlar ve birbirlerine düşman olurlar. Zaman içinde ikisi de hem ünlü olurlar hem de rakip sihirbazlara dönüşerek birbirlerinin sahne üstünde performansını sabote etmeye kalkışırlar. Alfred başarılı bir hile yapınca Robert, rakibinin sırrını çözmek konusunu takıntı halinde getirir ve trajik olaylar birbirini kovalar. Yine bir sihirbazlık filmi ve başlarda sıkılsanız bile garanti ediyoruz, sonunda ağzınız açık kalacak! 


Anestezi



Clay adında biri, açık kalp ameliyatına girmek üzereyken anestezi işe yaramayınca uyanıyor ve her şey bir kabusa dönüşüyor. Paralize bir hala gelir ve uyanık olduğunu doktorlara bir türlü söyleyemez. Anesteziden ayılmış olması sonucu acıyı ve olayları duyar ve farkındadır ancak bedeni etki altındadır halen. Olaydan haberi olmayan ameliyathanedekiler işlerine devam ederlerken çaresiz Clay de kendi iç yolculuğuna çıkar. İlginç konusu ve tüm gerçekleriyle sizi şaşırtacak bir film...


Hayatın Benim



Illeana Scott, güzelliğiyle teşkilatındaki erkeklerin ilgisini çekebilen, işinde uzman bir analisttir. Asıl uzmanlık alanı ise bir türlü çözülemeyen cinayet davalarını nihayetlerine kavuşturması üzerine olan yetkinliğidir. Bir seri katil, Montreal'i kana bulamakta ve polis bu cinayetlere engel olamamaktadır. Scott, cinayeti çözmek üzere Montreal'e çağırılır. Bu kez karşı karşıya olduğu katil, öldürdüğü kurbanlarının kimliklerini çalmakta ve onların hayatlarını yaşamaktadır. Bu tip sıradışı yöntemlerle sürekli olarak hedef şaşırtan bu katille yüzleşmek oldukça zor olacaktır. Angelina Jolie'nin muhteşem oyunculuğu ile sonu eminiz filmi sevmenizi sağlayacak!


Ceset



Bir gün bir morgdan iş kadını Mayka'nın cesedi kaybolur. Hayatta her şeyi düzenli ve planlı olan bu kadının ölümünün arkasındaki sır perdesi henüz aralanamamışken, bir de cesedinin ortadan kaybolması olayı daha da karmaşık hale getirir. Dava ile ilgilenmesi için dedektif Jaime Pena görevlendirilir. Jaime de eşini kaybetmiştir ve bu travmanın izlerini henüz tam olarak atlatamamıştır. Bu davayı hem kişisel duygularını çözüme kavuşturmak hem de halen meslekte iyi bir polis olduğunu göstermek için değerlendirecektir. Fakat olayın o kadar çok karanlık noktası vardır ki davaya dahil olan hiç kimse aslında göründüğü kişi değildir. Cinayetin ve kaybolan cesedin arkasını araştırdıkça hem maddi hem manevi farklı sonuçlara doğru yönelecektir... Polisiye olmasının yanında hafif de içinizi ürperten türdeki bu filmin sonunu izleyince çok beğeneceksiniz! 


3 yorum:

  1. Hatika film secimleri bircogunu bende izledim..izlemediklerimi de izleyecegim.. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, blog keşif etkinliğinden geliyorum sizi takibe aldım bende bloguma beklerim.

    Düğün DJ
    www.dugundjhizmetiorganizasyon.com

    YanıtlaSil